У серпні цього року мотоциклетна історія України доповниться знаковою подіэю - вперше за всю історію перегонів на соляному озері Боневиль, США, буде представлений УКРАЇНСЬКИЙ мотоцикл INSPIRIUM, мотоцикл - створений для встановлення Світового рекорду швидкості !!!
І ми пишаємося тим, що даний рекордно-гоночний мотоцикл був спроектований і побудований нами - харківською компанією IRON CUSTOM MOTORCYCLES!
Ми півтора року створювали мотоцикл, народжений перемагати швидкість, пройшли через велику кількість перешкод, експериментів і налаштувань, щоб з 10 по 20 серпня представляти нашу Країну на Bonneville Speed ​​Week.
Нашу амбітню ідею про будівництво гоночного мотоцикла підтримали наші Партнери, без яких участь в цiй УНІКАЛЬНIЙ подіi було б неможливим:

INSPIRIUM LABORATORIES

INSPIRIUM - це мікро нація IT-інженерів, що працює на межі, де фізична реальність відповідає цифровому світі.
У міру того, як світ швидко розвивається, стає все більш очевидним, як дивовижні технології підсилюють можливості людей. Це удосконалення варіюється від розширених і віртуальних реалій до інтернет-додатків, робототехніки, вбудованих обчислень, а також 3D-друку і багатьох інших.
Інженери INSPIRIUM надають інтегровані IT-рішення, в яких фізичні та цифрові реалії легко об'єднуються.
Мета INSPIRIUM - бути на передньому краї технологій, пропонуючи IT-рішення для клієнтів, але все ж, зберігаючи міцні зв'язки з країнами, зрозумівши, як нові технології можуть допомогти існуючим і стійким підприємствам.

http://inspirium.com/   

SIGMA SOFTWARE

Sigma Software надає високоякісні послуги в сфері IT. Протягом 15 років компанія розробляє рішення для клієнтів в таких галузях як автомобілебудування, авіація, телекомунікації, банківська справа, нерухомість і інших.
Sigma Software входить в число 100 кращих аутсорсингових компанія світу за версією Міжнародної асоціації професіоналів аутсорсингу (IAOP). З 2006 року входить до складу однієї з найбільших шведських IT- корпорацій - Sigma Group, що об'єднує 3200 професіоналів по всьому світу, більше 750 з них - в Україні.
Офіси компанії відкриті в Харкові, Києві, Одесі, Львові, Варшаві, Нью-Йорку і Сан-Хосе.

http://www.sigma.software 

LIME-LINE PRODUCTION

Lime-Line Production - це рекламні, іміджеві ролики, анімована інфографіка, класична анімація, 2D і 3D моделювання та анімація. Всі ці продукти протягом багатьох років компанія виробляє для своїх партнерів. Відео - прекрасний спосіб донесення інформації, який успішно використовується для підвищення онлайн і оффлайн продажів. Кожен співробітник компанії виконує тільки свої завдання і завдяки цьому робота ведеться строго системно і поетапно.

http://lime-line.net/

© ICM 2010 - 2024

розробка сайту