Комерційна пропозиція від компанії ICM


Харківська компанія Iron Custom Motorcycles (www.ironmoto.com.ua) займається будівництвом кастомних мотоциклів, а також, обслуговуванням, тюнінгом і продажем мототехніки з травня 2010 року. Ми розташовані  в Харкові, за адресою вул. Фестивальна 9, площа майстерні становить 300 кв. м.
Компанія ICM є першою і єдиною українською компанією, яка представляє нашу країну на Чемпіонатах Світу та Європи по Кастомайзингу, починаючи з 2012 року і є ЧЕМПІОНОМ СВІТУ 2016 року у класі кафе-рейсер.
За цей час ми побудували більше 20-ти кастом-проектів і домоглися наступного:
- 4-е місце в Tricky Air Championship 2012, USA - проект «The First»
- 13-е місце в AMD World Championship of Custom Bike Building 2013 (Світовий чемпіонат по кастомайзингу), Modified Harley-Davidson class - проект « Fetish»
- 3-е місце в Italian Motorcycle Championship 2014 (Європейський чемпіонат по кастомайзингу), Freestyle Class - проект «Sturmvogel»
- 4-е місце в AMD World Championship of Custom Bike Building 2014 (Світовий чемпіонат по кастомайзингу), Street Performance Class - проект «Sturmvogel»
- Best custom! – кращий кастом-проект України за версією Crazy Harley Party 2015 - проект «Sturmvogel»
-1-е місце в AMD World Championship of Custom Bike Building 2016 (Світовий чемпіонат по кастомайзингу), Cafe Racer Class - проект «Beckman»

Ставши Чемпіонами Світу по Кастомайзингу в цьому році, ми вирішили взяти участь в гонках на озері Боневиль і встановити Світовий рекорд швидкості в класу вінтажних мотоциклів до 1955 року випуску.
Соляні рівнини Бонневіль відомі багатьом: тут ставлять світові рекорди авто - та мото-швидкості, знімають відомі фільми (напр., «Найшвидший Індіан» і «День незалежності»), а ще тут приземляються спускаэмi капсули космічних апаратів!
Бонневіль – висохле солоне озеро площею 260 кв. км. на північно-заході штату Юта. Глибина соляних відкладень може досягати в деяких місцях майже 2 метрів. Місцевість дійсно виглядає як позаземна, космічна територія. По поверхні озера під різними кутами прокладені дві швидкісні траси. Рівна поверхня дозволяє автомобілям і мотоциклам розвивати величезну швидкість, а гонщикам — тестувати нові апарати і ставити світові рекорди.
Саме тут у серпні 2017 року наш мотоцикл Inspirium буде брати участь в гонках, і намагатися поставити Світовий рекорд швидкості.
Ми зареєструвалися в асоціації Southern California Timing Association (SCTA – Асоціація гонщиків Боневиля), отримали реєстраційний номер 2205 для участі у класі 350APS-VG.
350APS-VG – це клас вінтажних гоночних мотоциклів, до 1955 року випуску, забезпечених обтічником і використовують бензин. Рекорд швидкості в даному класі становить 86миль/годину (близько 140 км/год).
Для цієї задачі ми побудували мотоцикл Inspirium: за базу взято мотоцикл Іж-49 1953 року випуску, рама і обвіс мотоцикла саморобний, мотор форсований, потужність збільшена в 4 рази, мотоцикл полегшений на третину. Планований нами рекорд швидкості 100 миль/годину (близько 160 км/год).

Зараз мотоцикл пройшов обкатку і налаштування на нашому власному диностенде. Плановані показники потужності і швидкості досягнуті.
Докладний відео про створення нашого проекту Inspirium:

https://www.youtube.com/watch?v=2aKrYlBxMZE

Як вже згадувалося, поїздка в Америку запланована на серпень 2017 року, а зараз ми займаємося підбором компаній, які бачать перспективу у спонсорській підтримці даного проекту.
В даний момент ми маємо спонсорську підтримку наступних компаній:
- Inspirium – IT компанія
- Lime-Line Production - виробництво медіа-продуктів
- Fashion Racing – виробник мото-екіпірування

Ми хочемо запропонувати ВАМ стати нашим спонсором.
Чому?

Ми звертаємося з даними унікальною пропозицією тільки до тих компаній і брендів, які є кращими на території нашої країни, активно розвиваються й підтримують спортивні змагання, націлені на просування нашої країни на Світовій арені!
Що ми пропонуємо?
Ми пропонуємо, у випадку укладання договору про партнерство, розмістити рекламу Вашої компанії або конкретного бренду на мотоциклі, на комбінезоні гонщика, в нашому таборі на о. Боневиль (у вигляді прапорів або банерів), в нашому мотосалоні.
Ми будемо активно рекламувати в соціальних мережах, інтернеті та на TV майбутні подія, яка увійде в мото-історію України і всього Світу.
Буде знято повноцінний документальний фільм (на 30-40 хвилин), компанією Lime-Line Production, про будівництво мотоцикла, про саму поїздку і про встановлення Світового рекорду швидкості, про наших спонсорів. Фільм також буде активно транслюватися в засобах масової інформації.

Що отримає наш спонсор-партнер?

Перше, і найголовніше - це реклама Вашої компанії або конкретного бренду.
Це не просто реклама компанії, яка виробляє і продає якісну продукцію, це передусім реклама БРЕНДУ – який створює мото-історію України. Такий проект ще ніхто ніколи не робив, і бути першими, приймати в ньому участь – це відмінна рекламна стратегія.
Крім того, покупці завжди охочіше віддають перевазі тих брендам, які використовують Чемпіони.
Друге, - Ваша компанія може використовувати мотоцикл Inspirium на своїй рекламній продукції – календарів, буклетах, футболках, кепках і т. п. зі слоганом, наприклад, «Нас вибирають Чемпіони!»
Третє, - наша компанія – Iron Custom Motorcycles, вже відома не тільки в Україні, але і в Світових мото-колах, тому співпраця можна розширити на постійній основі – створюючи нові кастом-проекти, ми будемо активно рекламувати продукцію Вашої компанії або конкретного бренду.
Ми також можемо обговорити будівництво нашою компанією іменного кастоми для Вашої компанії, Ви зможете возити по всіх виставок, презентацій, корпоративів тощо і він буде «мото-особою» Вашого бренду в Україні.

Що для цього потрібно?

Компанія ICM підбирає спонсорів тільки з різних сфер. Ми гарантуємо, що компанії з «схожими» продуктами і позиціонуванням на ринку не будуть перегукуватися в даному проекті.
Вартість і умови спонсорського пакету обумовлюються індивідуально!


НАС ЧЕКАЄ НАСТУПНЕ:https://www.youtube.com/watch?v=qMxYP2Z8G9A
Сподіваємося, що наша пропозиція про співпрацю і розвиток мото-бізнесу в Україні, Вам буде цікава!

© ICM 2010 - 2024

розробка сайту