Ось ми і повернулися додому Чемпіонами Світу !!!
Наш кастом Бекман став кращим в café racer class !!!
Ми прагнули  цього ... Останні 9 міс нашого життя були присвячені тільки цему проекту: ми жили їм, дихали їм, харчувалися їм ... .Ми зробили все що було в наших силах ... .І отримали найбільшу і таку бажану нагороду !!!
Можна багато писати, підбирати епітети і т.п., але наші емоції повністю передає відео, яке зняли наші італійські друзі.
https://youtu.be/gXe_3AlXBFc
Нам дуже приємно, що ми змогли добитися вищої нагороди саме з «нашим» мотоциклом, ми змогли створити красиву історію його «народження» і донести її людям. Ми зруйнували міф про те, що «совкотехніка» не може бути прекрасною !!! Сподіваємося, що наш приклад стане «заразливим» і допоможе багатьом ентузіастам України повірити в себе !!!
На виставці мотоцикл виділявся, зі слів учасників та відвідувачів, технічною складністю, шикарною кольоровою гамою, дрібними деталями і чистої роботи (ідеальним увагою до дрібниць і якістю виконання).
Ще раз хочемо подякувати всім, хто брав участь у створенні мотоцикла, всіх тих, хто переживав за нас, підтримував нас, тих, хто прилетів в Кельн розділити з нами тривогу очікування і радість перемоги, наших друзів з інших країн - ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую всім !! ! Це дуже важливо для нас !!!
Нам приємно, що наша компанія, вивела в 2013 році український кастомайзинг на Світову арену, в 2014 році - ми вже увійшли в ТОП-5, а зараз - святкуємо перемогу. Ми заснували цей рух, і зараз вже є послідовники. Цього року київська команда SRM також брала участь в АМД 2016, і нехай хлопці поки не посіли призових місць, але старт дан, зупинитися вже не можна !!! Сподіваємося в 2018 році році кількість українських команд буде більше !!!
Смак перемоги не закрутив нам голову, ми готуємо мотоцикл для участі в рекордно-гоночних заїздах на о. Боневіль, де плануємо встановити світовий рекорд в класі 350APS-VG. Даний проект називається Inspirium і будується на базі мотоцикла ІЖ-49.
Також ми пробуємо себе в ролі «хірурга» і схрещуємо авто і мото в одному проекті Quanta - це дивовижний, швидкий і потужний експериментальний продукт нашої майстерні, який скоро побачить світ. Це наш наступний крок, яким ми розбурхати всіх знову !!!
Що далі з мотоциклом Бекман, - ми часто чуємо це питання?
Ми ведемо переговори і підшукуємо нашому унікальному історичному проекту гідного «господаря». Ми хочемо, щоб це була серйозна українська компанія, і мотоцикл зайняв почесне місце в «музеї слави». Так що шанс стати власником Beckman-а є у багатьох! Пишіть, звертайтеся - це історія України !!!
Ще раз дякую всім за підтримку, слідкуйте за нашими роботами, «хворійте» за нас, пишіть нам, МИ ВАС ВСІХ ЛЮБИМО !!!

© ICM 2010 - 2024

розробка сайту