Як стати частиною мото історії України?

Ми в черговий раз почули це питання, спрямоване на нашу адресу, коли повернулися з Чемпіонату світу з кастомайзингу ...
Дійсно, наша компанія - Iron Custom Motorcycles - перша в історії України представила нашу країну в 2013 році на Світовому чемпіонаті по кастомайзингу - проект Fetish. У 2014 році, ми вже зайняли 3 місце в Європі в абсолютному класі - freestyle  і 4 місце в світі в класі street performance з проектом Sturmvogel. В цьому році ми стали Чемпіонами світу в класі café racer з національним проектом Beckman !!!

Крім того, ми подарували замовникам з різних міст нашої країни, бiльш 15-ти кастом-проектів. Але це були в основному приватні замовлення. А що робити тим компаніям, які хочуть стати частиною мотоциклетної історії України та мати у себе в розпорядженні не просто крутий мотоцикл, а мотоцикл з історією ....
І ми вирішили викласти шлях нашого бачення цього історичного процесу.

Шлях перший !!!
Якщо Ви сучасна, динамічна компанія, що рухається в ногу з часом і володіє хайтек-інтер'єром, то Вашою прикрасою може стати проект Sturmvogel - мотоцикл, який представляє собою dieselpunk style. Мотоцикл з минулого - очима майбутнього! Перший Український призер Чемпіонату Європи і Світу з кастомайзингу !!!
А якщо Ви солідна компанія, любляча розміреність і консервативний погляд на речі, то каферейсер Beckman буде дуже доречним. Перший Український Чемпіон Світу, що тут можна додати ще?!
Ці мотоцикли стали ПЕРШИМИ в історії України та Світового кастомайзинга !!! Потім будуть ще перемоги, але ПЕРШІ перемоги цінні як ніколи !!!
Це Наша icторiя!!!

Шлях другий !!!
Ви любите швидкість, азарт, постійну зміну обстановки, звикли працювати в складних умовах сучасного бізнесу, і Вам потрібна неординарна реклама - проект Inspirium !!!
Inspirium - перший український мотоцикл, який в серпні 2017 року буде робити спробу встановлення Світового рекорду швидкості на озері Бонневиль, Америка, штат Юта. Ви можете розмістити свій логотип на даному рекордно-гоночному мотоциклі!
Але можливо Ви - медійна компанія, яка хоче зняти крутий фільм і з нього почати свою успішну діяльність?! Тоді проект Inspirium - для Вас !!! Швидкість, нерви, напруга, робота - життя в режимі онлайн !!!
І це теж історія. Історія, яку Ми будемо робити разом з Вами !!!
Приєднуйтесь до нас !!!

Третій шлях !!!
Ви амбітні, і хочете самі творити Історію, тодi наш проект Titan для Вас !!!
Наш новий, поки ще секретний проект, для участі у Світовому Чемпіонаті по кастомайзингу в 2018 році році! Проект, з яким ми хочемо поборотися за перстень чемпіона світу в абсолютному класі freestyle! Проект - який буде неймовірно складним технічно і дизайнерським! Проект, - в який ми хочемо вмістити весь наш досвід попередніх перемог і сміливі експерименти майбутнього !!!

І це історія, яку Ви можете робити разом з нами !!!
Звичайно, це не єдині дороги, які ведуть нашу країну до перемог, але ми пропонуємо робити СВІТОВУ славу нашої країни разом з нами !!!
Пишіть нам, підтримуйте нас, вірте в нас !!!

© ICM 2010 - 2024

розробка сайту